maanantai 13. helmikuuta 2017

Reilu viiskyt neliötä, sauna ja merinäköala



Puolisen vuotta sitten meillä nousi yhä useammin puheenaiheeksi tilanpuute ja tätä kautta uuden asunnon etsiminen. Asuntolaina ei kumpaakaan liiemmin kiinnostanut, joten uutta kotia lähdettiin katsastamaan vuokra-asuntojen suosta. Olimme valmistautuneet käymään monissa näytöissä ja etsimään rauhassa sitä oikeaa meille. Mies ei ollut vielä oikein edes millään tapaa orientoitunut koko asiaan.

Lokakuun alussa kävimme keskustassa katsomassa yli 60 neliöistä ja petollisen halvalta kuulostavaa kaksiota, joka osoittautuikin aikamoiseksi pettymykseksi. Seuraavana päivänä bongasin ilmoituksen reilu 50 neliöisestä saunallisesta kaksiosta. Miehelläkin sattui olemaan näyttöpäivä vapaana, vaikka näyttö olikin arkena keskellä päivää.







Näytön jälkeen kehuttiin kilpaa, kuinka mukava asunto olikaan ollut ja samalla naureskeltiin, ettei kyllä varmasti saataisi sitä. Vaan mitäpä vielä - niin vaan marraskuun viimeisenä viikonloppuna kannettiin huonekalut, astiat ja muut tavarat uuteen kotiin.

En olisi I - KI - NÄ uskonut, että jo toisesta näytöstä voisi tärpätä juuri meille täydellinen asunto. Kummatkin kotiuduimme tänne todella nopeasti, eikä kyllä oikeastaan kertaakaan ole ollut ikävä keskusta-asuntoon. Kyllähän se tietyissä tilanteissa huomattavasti helpottaisi asioita, mutten silti vaihtaisi tätä takaisin siihen.

Meidän koti, juuri täydellinen meille.





4 kommenttia:

  1. Näyttääpä mukavalta! Hyvä tuuri. Mutta olen kuullut kauhutarinoita Majakkarannan levottomuudesta. Pitävätkö ollenkaan paikkansa? Vai onko sekin taas yksi Runosmäki - kaupunkilegendojen kauhukabinetti, joka todellisuudessa on mitä seesteisintä seutua? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Mä en kyllä ainakaan ole tässä reilun parin kuukauden aikana 'levottomuuksiin' törmännyt. Ainakin meidän rappu on pääosin hyvinkin hiljainen ja naapureihin törmää todella harvakseltaan. Ulkonakin vastaan tulee lähinnä koiranulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä. Urbaanilegendaksi väittäisin, tai sitten en vain ole vielä vaaleanpunaisten lasieni läpi törmännyt todellisuuteen :D

      Poista
  2. Kivan näköinen asunto! Näyttää niin kuin teillä olisi hyvät näköalat tuolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Näköalat on kyllä aika mahtavat. Vaikka melko lähellä onkin tuo toinen kerrostalo, näkyy ikkunoista silti paljon luontoa ja toisen kerrostalon molemmin puolin kaistale mertakin. :)

      Poista