tiistai 2. toukokuuta 2017

Toukokuun ensimmäinen






Tänä vuonna vappuun on kuulunut lähinnä rentoa fiilistelyä, hyvää ruokaa ja kohtuudella kuohuvaa. Perinteiset vapputivolit ja -torit piti tietysti käydä katsastamassa - kumpikaan ei tänäkään vuonna tarjonnut yllätyksiä, mutta tulipahan käytyä. 

Vappuaaton iltana läksimme miehen kanssa iltavuoronsa jälkeen vielä piipahtamaan keskustaan. Avajaisiaan viettäneen uusitun ravintola Samppalinnan kauniisti valaistu terassi ja upea miljöö houkuttelivat siinä määrin, että kävimmekin paikkaan tutustumassa. Oikein hyvä ensivaikutelma kyllä jäi, vaikka musiikki pauhasikin melko kovalla. Luulisi, ettei tuolla sijainnilla jatkossa saisi ihan koko jokirantaa huudattaa. Ei varmasti jäänyt viimeiseksi tämä visiitti, lounaslistakin Samppalinnassa vaikuttaa houkuttelevalta!

Tänään sain emännöidä kahvikutsuja lähisuvulle, ja päivä menikin vallan mukavasti. Isän avustuksella saatiin jälleen muutama remppahommakin etenemään!

Vaikka pikkuhiljaa voikin jo alkaa odottaa seuraavaa vappua, on pakko todeta, että onneksi vappu ei ole kuitenkaan ihan joka kuussa. Luulen, että monen opiskelijan maksat ovat vahvasti samaa mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti